WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

ACTIVITEITEN > WORKSHOPS EN TRAININGEN > WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

Karakteropstellingen leent zich ook heel goed in organisaties, bijvoorbeeld bij creatieve sessies, teamontwikkeling, projectontwikkeling, bij denktanks en storytelling.

Tijdens een workshops onderzoeken we de mogelijkheden van systemische opstellingen bij het ontwikkelen van ideeën, concepten, merken en verhalen. De vloer dient hierbij steeds als onderzoeksveld.  


Systemische Werk in organisaties helpt je om de systemische achtergrond te zien van een bedrijf of project. Je gaat de cultuur beter begrijpen door verhalen te zien die de leden van de onderneming, de organisatie, afdeling, team of het project bij zich dragen. 


We onderzoeken de verhalen achter de mensen, hun verlangens, onderliggende motieven, hun historie, creativiteit, ideeën en mogelijkheden. Je ontdekt waar het wringt en je vindt mogelijkheden om veranderingen aan te brengen en ruimte geven aan nieuwe verhalen en dieperliggende mogelijkheden, talenten of kansen te benutten.


Ook een artistieke visie, de samenwerking, de levensvatbaarheid of impact van een idee of concept kunnen we met een opstelling blootleggen en nader onderzoeken. 


Een workshop geeft inzicht in belangen of krachten die de creatieve stroom blokkeren, dan wel kunnen versterken. Praktische informatie

Een optimale groepsgrootte is tussen de 8 en 16 personen, maar kan in overleg worden aangepast. 

Locatie en duur in overleg.


Om tot een goede afstemming te komen, vindt vooraf overleg plaats met de opdrachtgever en (een zo mogelijk een aantal) betrokkenen. We bespreken de aanleiding, wensen, beoogde resultaten, de locatie en de tijdsduur. 


Neem contact op voor verdere informatie. Ik bespreek graag de mogelijkheden: 

tel. (06) 397 828 55 / hans@hansjeths.nl  

Een organisatie is de verzameling verhalen die het over zichzelf vertelt. De verhalen leren ons welk gedrag ons zal helpen om beloond te worden, invloed te hebben en gerespecteerd te worden. Dit gedrag is de cultuur.  

- Judah Pollack

Karakteropstellingen is een onderdeel van Hans Jeths Consultancy    

Copyright© 2020 Hans Jeths.  All rights reserved.        

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacy Beleid voor meer informatie.