WERKWIJZE IN WORKSHOPS EN TRAININGEN

Mijn werkwijze is ervaringsgericht en diepgaand. Ik hanteer een veilige, directe benadering. Veel doen, oefenen en praktisch ervaren op de vloer. 

In mijn begeleiding en trainingswerk ligt het accent niet zozeer op het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt de nadruk in mijn werk op experiment, ervaring en oefening. 

We werken in een geanimeerde en veilige setting. Met het materiaal ervaar je direct het effect van dit werk. Je eigen ervaringen helpen je vervolgens om het geleerde verder te onderzoeken en toe te passen binnen je werkpraktijk en persoonlijk leven.

Tijdens een workshop of training beweeg ik mee met wat nodig is voor ieders ontwikkeling. Ik reik gedoseerd aan wat bijdraagt aan je zelfvertrouwen en wat motivatie geeft om bewuste keuzes te maken en om bewuste volgende stappen te zetten.

Uiteraard waarborgt veiligheid ieders proces en de mate van diepgang. Dit bepaalt ook het uiteindelijke resultaat van een oefening.

Ik ga uit van ieders eigen stijl en natuurlijke manier van doen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar wat iemand meer ontspannen maakt, of juist wat hem meer boeiend maakt.

Deelnemers noemen mijn aanpak en werkwijze: direct, praktisch, resultaatgericht, procesgericht, oog voor detail, humorvol, veilig en diepgaand.

Ik streef naar een optimale afstemming met opdrachtgevers en deelnemers. 

Lees ook: voorwaarden open trainingen


Voor maatwerkopdrachten heb ik vooraf een gesprek over de aanleiding, wensen, beoogde resultaten en leerbehoeften. 

Neem contact op voor verdere informatie met Hans Jeths :

(06) 397 828 55 of via hans@hansjeths.nl

— LABS

WORKSHOPS EN TRAININGEN

COACHING

ORGANISATIES

KUNSTONDERWIJS / JONGE MAKERS

Karakteropstellingen is een onderdeel van Hans Jeths Consultancy    

Copyright© 2020 Hans Jeths.  All rights reserved.        

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacy Beleid voor meer informatie.