ACTIVITEITEN > LABS | WORKSHOPS EN TRAININGEN > VOORWAARDEN

VOORWAARDEN OPEN INSCHRIJVING

LABS, WORKSHOPS EN TRAININGEN


KOSTEN

De deelnamekosten gelden per deelnemer en zijn inclusief 21% BTW, koffie en thee en exclusief lunch.


INSCHRIJVING EN BETALING

Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst van betaling. Na ontvangst van je betaling is je deelname definitief. Op verzoek (bij je inschrijving) sturen wij je een factuur. 


ANNULERING

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je ineens niet meer aan de workshop of training kunt deelnemen. Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling:

Annulering dient schriftelijk te gebeuren.

Deze annuleringsregeling vervalt, wanneer jij (of je organisatie of bedrijf) zorgt dat de opengevallen plaats door een collega wordt ingenomen, mits deze gerekend kan worden tot de doelgroep van de activiteit.

Hans Jeths aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige kosten van deelnemers of hun organisatie, die veroorzaakt zouden kunnen zijn door een annulering van een activiteit.

Hans Jeths houdt zich het recht voor om een trainingsactiviteit te annuleren. Betalingen door ons ontvangen, worden dan gecrediteerd. 


AANSPRAKELIJKHEID

In de bijeenkomsten en trainingsactiviteiten wordt persoonlijk en diepgaand gewerkt. Dit kan soms veel oproepen. Karakteropstellingen is echter geen therapie. De deelnemer is ten alle tijde verantwoordelijk voor haar/zijn eigen proces en kan de begeleider op geen enkele manier aansprakelijk stellen.


Hans Jeths is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen van de deelnemers voorafgaand, tijdens of na afloop van een activiteit.LABS

WORKSHOPS EN TRAININGEN


PRIVACY STATEMENT

Karakteropstellingen is een onderdeel van Hans Jeths Consultancy    

Copyright© 2020 Hans Jeths.  All rights reserved.        

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacy Beleid voor meer informatie.